Over Wies Houweling

• Graag denk ik met je na over zingeving en inspiratie.

• Over inzicht in motivatie, het moreel kompas, met je bedrijf of persoonlijk.

Er is geen pasklaar antwoord en geen computer die een aardig systeem voor je kan uitwerken. Neem je ooit eens rustig de tijd er echt over na te denken of met vrienden of collega’s over te spreken? Je weet niet goed meer wat bij jou past, bij jouw organisatie, je weet niet hoe anderen hiermee omgaan. Er is ook te veel, je ziet door de bomen het bos niet meer en weet ook eigenlijk niet meer wat jou aanspreekt, waar jouw kompas geijkt wordt.

Ik ben Wies Houweling en ik werk met zelfbewuste mensen die inzicht en diepgang zoeken in zingevingssystemen, inspiratie en diversiteit in het ijken van het innerlijk kompas. Mensen die weten dat je aan integriteit en diepgang moet werken.

Ik werk met mensen die:
• De hokjesgeest achter zich willen laten
• Hun zingevingssysteem voor zichzelf helder willen hebben
• Trots en open over de zin van hun leven/werk kunnen/willen praten
• Zich willen voeden door spiritualiteit van diverse herkomst.

Ik geloof dat iedereen dat kan. Als je woorden hebt en vindt, leef je bewuster en weet je wat belangrijk is in jouw werk en leven. Nadat ik meer dan 25 jaar mensen begeleidde als (studenten)predikant, individueel, nationaal en internationaal waaronder Bijbelsmuseum, IKON, Wereldraad van Kerken, RTV NH, Linker Wang, Kerk en Vrede is het duidelijk dat ik het een en ander weet over zingeving, organisaties en inspiratie. Ik ben richting- en leidinggevend in een vereniging van meer dan 3000 leden, zit in verschillende besturen met deze taak en begeleid ook mensen op individuele basis.

Met mij kom je verder, ga je dieper. Als je met mij werkt geef ik je een overzicht van de trends, inzicht in zingeving en inspiratie.
Als we samen werken zal ik je aanmoedigen dingen die je allang weet in woorden om te zetten en diepere lagen te blijven ontdekken.

Als je als bedrijf met mij werkt, begeleid ik je op het pad van integriteit, zingeving en met een gezamenlijk kompas.
Tegen de tijd dat ons project klaar is heb je inzicht in je innerlijk kompas en zingevingssystemen van het bedrijf en ben je opgelucht dat het zo eenvoudig was en voor het grijpen lag. Je kunt er mee aan de slag en er gaat een wereld voor je open.

Ben je geïnteresseerd? Mail me op wies.houweling@gmail.com