Dagvoorzitter & Lezingen

DAGVOORZITTER

Als geïnspireerd dagvoorzitter maak ik uw dag tot een bijzonder geheel. Respect, openheid, ontspannen samenzijn en een scherp gesprek weet ik altijd te combineren.

Voorbeeld:
Organisatie en presentatie diner pensants: Is vrijheid altijd blijheid? Met o.a. Laurens ten Kate, René ten Bos, Enis Odaci, Janneke Stegeman, Welmoed Vlieger en Lisette Thooft. Op 2017 Amsterdam, december 2018 Schiedam en februari 2019 Hilversum.

LEZINGEN

Wies verzorgt lezingen over hedendaagse religie in al haar diversiteit. In de lezing heeft zij focus op de huidige situatie en de toekomst.

Vanuit haar ervaring en studie geeft zij zicht op de lokale praktijk van nieuwe religieuzen tot een brede internationaal visie.

Voorbeelden:

  • Variety as Spice of life; Berlin maandag 10 juni 2019. Mijn keynote voor de Europese bijeenkomst van Unitariërs en Universalisten.
  • ‘Een vrijzinnige invalshoek op religieus humanisme’ – mijn lezing op het najaarssymposium van de Van Oostbreestichting, 7 november 2016, Amersfoort. Klik hier voor de tekst van de lezing.
  • ‘Developments in liberal en progressive theologies’ (lezing en workshop) samen met Paul Rasor – ICUU conferentie in Mennorode, 21 juli 2016
  • ‘Religie en diversiteit’ – Hogeschool van Utrecht, 25 april 2016